ATI RAID SB600 DRIVER

SAlexson New Member Oct 29, The file is the ATI sb user guide. I have tried deleting and redefining the array to include the new drive without initializing the drives in the array. The second, I’ve a MB: If I haven’t anwered to your question, say what you want I do. I believe you will have to rebuild the entire Raid array ie: I shouldn’t need to boot into the OS to rebuild the array, right?

Uploader: Dagar
Date Added: 24 December 2007
File Size: 58.33 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 71208
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

I ask you do i need chipset drivers installed for my mobo asus m2n on my os win 7 x 64,i cant seem to find and driver for my chipset nforce mcp. I was lucky to stumble across this post on the AMD forums with a working driver: The only requirement would be that there is a driver ssb600 for the SB controller under the desired OS.

I’m not sure if too many peeps are tai that MB. Hi, the first of all, thank you. I shouldn’t need to boot into the OS to rebuild the array, right?

  IDEAL LAUNCH ANGLE BACKSPIN DRIVER

When I went to check the Driver Sweeper files, I found all these chipset files. If I haven’t anwered to your question, say what you want I do.

Also, personally, I would rather send all RAID instructions rad a chip separate to the southbridge so it doesn’t have as much work to do, but it may be of little benefit. Drivers Why do I have chipset drivers when I don’t use an nvidia chipset?

Page 1 of 4. No, but that is part of my point. Be sure to post back with results. So, then how do I use it when Linux won’t boot if the data isn’t ai the replacement drive? That’s right – no progress indication at all, zippo. I am thinking that I might have configured my drive partitions incorrectly within Linux something I am pursuing on the CentOS forums.

Rebuild RAID 1 array on M2A-VM motherboard with ATI SB600 controller

If anyone else should stumble across this thread, here’s the answer to the above question. Everything seems to work ok. But that dooesn’t mean it can’t be done.

Welcome to Windows 7 Eaid. My partition table contains: Everything seems to work ok. I believe the only mistake made is Webpam was not installed, when stetting up array. Maybe try Here, or maybe] Here. Hi, I’ve checked it and the sata are plugged in the sb ports I have tried deleting and redefining the array to include the new drive without initializing the drives in the array.

  BIZHUB C253 XPS DRIVER DOWNLOAD

Rebuild RAID 1 array on M2A-VM motherboard with ATI SB controller | TechPowerUp Forums

Forums New posts Search forums. I have tried deleting and redefining the array to include the new drive without initializing the drives in the array. Hope this helps someone, Andy P. Contact Us Legal Privacy and cookies.

You must log in or register to reply here. The time now is So, having spent entirely too much time on this already, I have stopped fighting with it. Namslas90 New Member Oct 29,